Midsommar 2008

En sammanfattning av årets midsommar är bara tummen upp! Bästa fyra dagarna hitills :)

Torsdag: Kim & Gustav hämtade mig och Becca, sedan hämtade vi Björn. Det tog inte lång tid innan vi hade börjat dricka och väl framme hade man lyckats bli lite salongsberusad. Kvällen innehöll allvarliga samtal, fylla, endel gråt, borttappade leggings och galenskap,. Kvällen avslutades sedan klockan fem i en 90 säng som delades med min bror och Emelie. Trångt? jotack.

Fredag: Vaknade runt åtta på morgonen och kände mig inte alls pigg och inte Emelie heller, så vid klockan fyra hade jag kalvat klart och var redo för fest igen. Det började med massa supande med brossan och hans polare sen träffade vi massa trevliga människor och festandet fortsatte till en liten olycka hände och ambulansen kom sen blev det till att dela säng med bror min en natt till.

Lördag: Detta var dagen då vi började dricka direkt på morgonen och stupade vid klockan fem på morgonen. jao iallafall jag som vandrade iväg lite och tappade bort mig i dimman med massa trevliga människor, vissa extra trevliga (:, natten spenderades hos en mycket snäll vän.

Söndag: Vaknade av att min bror ringer mig 100 ggr så det blev till att springa till hans stuga och ta ut alla sina saker och sedan blev det frossa i en kasse mat och sedan 3 ½ timmars bil resa hem till Nybri igen.

Tack alla människor som jag träffade under midsommar för ni gjorde detta årets midsommar till det bästa av dem alla :)

Great!
fest

Sommar

Jag har varit väldigt dålig på att skriva ett tag nu, men det har varit väldigt mycket med både skola sen sommarlov och jobb! Jag spenderar ännu en sommar i Living and Giving i Orrefors. Trivs, det gör jag absolut. Alla (oftast) trevliga kunder, underbara arbetskamrater och alla fina saker som är runt mig varje dag.

Detta är förövrigt mitt sista sommarlov, vid den här tiden nästa år har jag tagit studenten (peppar, peppar, salt ta i trä!) och är förhoppningsvis ute i livet, har jag planer? javisst har jag det, går dem att uppfylla? jag vet inte?! allt är verkligen oklart vart man kommer befinna sig om 10 år och hur livet ser ut. Visst är det spännade att inte veta, men ändå väldigt frustrerande.

Jag hoppas att alla får en lika bra sommar som jag ska försöka ha, men det blir ju vad man gör det till.
Keep rocking!

<3333